Bejelentkezés

Ön mit vár el közös képviselőjétől?

Készült: 2009. február 4.

Szolgáltatásaink

  • társasházkezelés

Számunkra a társasházkezelés egyaránt jelenti a biztonságos és gazdaságos üzemeltetést, valamint a műszaki, pénzügyi, emberi problémákra való gyors reagálást és ezek megoldását. 

  • közös képviselet

Társaságunk egyik legfőbb erénye, hogy tulajdonosonkénti, pontos elszámolást készít, figyelembe véve a mérőórákat, tulajdoni hányadokat, stb. Ez biztosítja minden tulajdonos számára az albetét költségeinek átláthatóságát, a pénzeszközök kezelésének megbízhatóságát. 

  • könyvelés

Az előző évi elszámolást és a következő évi tervezetet mindig pontosan elkészítjük, melyet a közgyűlés elé terjesztés megelőzően a Számvizsgáló Bizottsággal egyeztetünk. Az ott hozott javaslatokat figyelembe véve készítjük el a végleges javaslatot a közgyűlés részére. A közgyűlés által elfogadott költségvetés szerint működtetjük a társasházat. 

  • Alapító okirat, SZMSZ, Házirend készítés

Társaságunk felülvizsgálja a társasház okiratait, s ha szükségét látja, javaslatot tesz annak módosítására, kiegészítésére. Amennyiben a szükséges iratok nem állnak rendelkezésre, úgy azt elkészítjük és a közgyűlés elé terjesztjük.

  • jogi képviselet és tanácsadás

A társasházi törvényt jól ismerő, felkészült jogászi háttérrel dolgozunk, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a társasházakban előforduló garanciális és szavatossági problémák terén, valamint az egyéb társasházat érintő jogi témákban egyaránt. 

  • lakás és társasházi biztosítások

A sokéves tapasztalat során több biztosítótársaságnál jelentős kedvezményeket értünk el az általunk kezelt társasházak részére. Ezt tudjuk biztosítani a bennünket választó új partnereink részére is, melyekkel további megtakarítások érhetők el.

  • jelzáloghitelek ügyintézése

Az elmúlt években nagy igény mutatkozott a jelzáloghitelek iránt. Szívesen segítettünk közvetíteni az igénylők és a bankok között, személyes ügyintézők által, elkerülve a banki sorbanállást és kellemetlenségeket. Mára az igénylők száma jelentősen csökkent a gazdasági válság és a forint gyengülése miatt, azonban a hiteltanácsadóink továbbra is állnak ügyfeleink rendelkezésére kedvező kamatozású hitelekkel.

 

Palotaházak - a közös képviselő - társasházkezelő, ingatlankezelés, közös képviselet - http://www.palotahazak.hu ; info@palotahazak.hu